Projekbeskrivelse

Careturner – Vendesystem til OPUS 7//

En veldokumenteret add-on-løsning (overseng) som i kombination med OPUS 7-hospitalssengen, kan bruges til automatisk og kontinuerlig trykaflastning samt til at understøtte de daglige og fysisk krævende plejeopgaver. En komfortabel og tryg løsning for patienten og et effektivt arbejdsredskab og hjælpemiddel til hospitalspersonalet.

Beskrivelse

  • Beregnet til: OPUS 7-senge i sengebredde 85 cm.
  • Funktion: Praktisk og fuldautomatisk add-on-vendesystem til montering på OPUS 7-sengens overramme. Bruges til vending, forflytning, ind- og udstigning, sansestimulering samt til manuel og automatisk trykaflastning.
  • Montage: Kræver værktøj. Sengens sædedel afmonteres, hvorefter Careturner monteres på sengens overramme. Vejledning medfølger.
  • Antal: 1 sæt inkl. Careturner, betræk med elastikstropper, 4 stk. forhøjede madrasstyr og monteringskit.
  • Bemærk: Passer kun på OPUS 7-hospitalssenge i standardbredden 85 cm.

Udtalelse fra hospital//

”Jeg tænker, at de kan lette både det fysiske og det mentale, altså den dårlige samvittighed man får, når man ikke har haft mulighed for at vende patienten så ofte, som man gerne ville.”

Sygeplejerske A, OUH

Udtalelse fra hospital//

”Det kan være svært at honorere en vending hver anden time.”

“Sengen hjælper mig i forhold til tunge løft. Det er lettere og man skal bruge mindre kræfter. Hvis man har en patient som laver modtryk, så gør sengen arbejdet for mig. Det er virkelig tidsbesparende!”

Sygeplejerske B, OUH

Udtalelse fra hospital//

”Det giver god samvittighed. Der er jo nogle, man ikke når at vende.”

“Patienterne bliver flyttet flere gange om natten, end vi kan tilbyde manuelt.”

“Sengen gør det meget roligt og på en måde, så patienten ikke opdager det på samme måde, som hvis vi kommer ind om natten og hiver og trækker i patienten.”

Sygeplejerske C, OUH