Holdet bag

KR beskæftiger i dag 35 dygtige medarbejdere, hvis grundlæggende drivkraft er omsorgen for dem, som skal bruge vores senge. Vi er alle specialister på hvert vores felt og sammen udvikler og producerer vi markedets bedste hospitals- og plejesenge.

“Det er en fantastisk følelse at være med i en virksomhed, hvor vi hjælper andre.”
Bjarne Rasmussen, lagermand og ansat gennem 40 år. 

Hele værdikæden i Danmark

KR er en af de få tilbageværende danske sengeproducenter. Hvert år udvikler og producerer vi over 5.000 hospitals- og plejesenge til primært den danske og norske sundhedssektor.

Vi har alle led samlet under ét tag på fabrikken i Hadsten i det centrale Jylland. Lige fra forespørgsel til udvikling, fra ordrebehandling til indhentning af råmaterialer, fra opskæring til pulverlakering og via samling og test til færdig seng.

Vi producerer rationelt, fleksibelt og kan specialtilpasse vores produkter til kundespecifikke ønsker og behov – ikke mindst, fordi vi gør en dyd ud af at undersøge og tilpasse os de nyeste tendenser og teknologier.

“Ved at holde hele værdikæden i Danmark, er der kort fra tanke til handling. Vi kan reagere hurtigt og garanterer en høj leveringssikkerhed.”
Lars Philip Knudsen, administrerende direktør hos KR.

Avanceret robotteknologi og CMT-svejsning

En vigtig del i fremstillingen af vores senge foregår i svejseafdelingen. Her styrer vores kyndige operatører tre højteknologiske svejserobotter til at producere hospitals- og plejesenge i højeste kvalitet.

“Vi benytter CMT-svejsning for at sikre stor præcision og ensartethed. Svejserobotterne sørger for, at vi kan levere større serier af ensartede emner i højeste kvalitet – og vi kan både håndtere store og små serier.”
Lars Philip Knudsen, administrerende direktør hos KR.