Det er med stor glæde, at vi hermed kan meddele kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere, at able nordic a/s pr. 1.7. 2023 har opkøbt Alcyon ApS som et strategisk bidrag til den fremadrettede vækst. Alcyon bliver det 4. ben i able nordic, der indtil nu har bestået af de tre danske hjælpemiddelvirksomheder AJ STOLE, DARO og KR.

For UK Press Release – CLICK HERE

Maja Gro Lilsig fortsætter som adm. direktør i Alcyon. Lars Philip Knudsen, adm. direktør i able nordic, tiltræder som bestyrelsesformand i Alcyons bestyrelse.

”Alcyon og able nordic har igennem årene arbejdet parallelt i markedet. Nu vil vi, sammen, styrke vores tilbud til kunderne – baseret på fælles værdier om høj faglighed, god implementering og kvalitet i produkter og processer. Alcyon er forhandler af produkter til sundheds- og plejesektoren fra nogle af Europas mest anerkende producenter, og vi ser nogle helt klare synergier til vores egne produkter. Med det fælles produktsortiment kan vi tilbyde både able nordics og Alcyons kunder nye, og endnu stærkere, koncepter inden for inventar, velfærdsteknologi og hjælpemidler til hospitaler og plejen” siger Lars Philip Knudsen, adm. direktør i able nordic og nytiltrådt bestyrelsesformand i Alcyon.

Maja Gro Lilsig, fortsætter som adm. direktør i Alcyon med ansvar for den fortsatte drift og udvikling af Alcyon. ”Jeg glæder mig meget over, at vi er blevet en del af able nordic, som er det helt rigtige match for Alcyon. Som en del af able nordic kommer vi til at sætte endnu mere fart på vores udvikling, og samtidig får vi styrket vores produktsortiment med kvalitetsprodukterne fra able nordic. Vores forskellige styrker og tilgange kommer til at supplere hinanden til gavn for kunderne”, siger hun.

Bestyrelsesmedlem i able nordics bestyrelse, Martin Pedersen, som er adm. direktør i Varodd Velferdsteknologi, glæder sig også over de nye muligheder med Alcyon som en del af den samlede virksomhed. ”Vi arbejder fokuseret og strategisk på, at able nordic, til stadighed, udvikler sig og fastholder sin position som foretrukken leverandør til sundhedssektoren i Danmark og Skandinavien. Købet af Alcyon giver nye muligheder i kombinationen mellem able nordics egenproducerede produkter og Alcyons stærke agenturer.”

Alcyon får adresse på Mågevej 16 i Hadsten, hvor able nordic har hovedkontor.

For yderligere info om able nordic og Alcyon se www.ablenordic.dk og www.alcyon.dk.

For UK Press Release – CLICK HERE