Projekbeskrivelse

Fodbetjening//

Få begge hænder fri til plejearbejdet. Juster sengens højde eller sidekipfunktion med de praktiske fodbetjeninger.

Beskrivelse

  • Beregnet til: OPUS 5 CARE og OPUS 5 HOSPITAL.
  • Funktion: Praktisk fodbetjening til styring af enten sengehøjde eller sidekip. Fodbetjeningerne aktiveres ved at vippe sikkerhedsklappen op med foden og trykke på hhv. højre eller venstre side af den indbyggede kontakt. Funktionerne vil stadig også kunne bruges vha. håndbetjeningerne.
  • Montage: Kræver værktøj. Fodbetjeningen hænges på valgfri side af sengens underramme og ledning monteres i den påkrævede fordelerboks. Vejledning medfølger.
  • Bemærk: Ved køb af fodbetjening kræves tilkøb af fordelerboks.
  • Antal: 1.

Brugerne siger

Neurorehabiliteringen, Sydvestjysk Sygehus:

HYGIEJNE: ”Når jeg er ved at udføre f.eks. nedre hygiejne og har handsker på, så er det fantastisk at kunne bruge fodbetjeningen. Tidligere skulle jeg have handskerne af, inden jeg kunne bruge hånd­betjeningen, idet man ikke rører ved andre ting med urene handsker på”.

PLACERING: ”Fodbetjeningen sidder altid samme sted på sengen, modsat håndbetjeningen, som kan sidde mange steder på en seng efter anden kollega eller patienten har brugt den”.

FRIHED: ”Jeg behøver ikke at slippe det jeg har i hænderne, for at få sengen i en anden position. Det er en god opfindelse”.

Annelise Dideriksen, SSA/forflytningsvejleder, Neurologisk afd.

Teknisk data (fodbetjening – højde)
Varenr. 1596075
Teknisk data (fodbetjening - sidekip)
Varenr. 1596076
Teknisk data (fordelerboks)
Varenr. 596074